Ghostface återvänder till duken i Scream 6

Ghostface är tillbaka – och han är förbannad! Redan nu i mars kommer Scream VI ha premiär på den vita duken i USA – 27 år efter den första filmen i Scream-serien släpptes. Vi har givetvis kollat in trailern och hittills ser det helt klart lovande ut.

Scream 6 får främst ses som en uppföljare till fjolårets Scream-lansering, vilken lanserades den 14 januari förra året. I denna fick vi se flera välbekanta ansikten som vi känner igen från de tidigare titlarna i serien – något som också uppskattats av biobesökarna. Både Neve Campbell, Courteney Cox och David Arquette finns på plats i filmen.

Denna gång har vi flyttat oss utanför småstaden Woodsboro och istället kommer Ghostface jaga sina offer på gatorna i New York. Det bäddar både för en hel del stressiga situationer såväl som en hel del oskyldiga offer. Förbered er på hjärtfladder och stresspåslag i biostolarna!

En transatlantisk premiär för Scream 6 sker redan nu i mars i år, men när filmen dyker upp på biograferna här i Sverige är ännu inte bekräftat. Däremot har Filmstaden åtminstone gett så pass mycket information om filmen att vi räknar med att en svensk biopremiär kommer ske om inte alltför lång tid. Som vi längtar!

Häromdagen skrev vi på K-Mag Sweden om att det är triss i Stephen King på bio i år och med en ny Scream-film adderad till måste-se-listan ser det ut som att vi på redaktionen börjar få ett hektiskt bioår i år. Det klagar vi definitivt inte över!

Lämna en kommentar