Trailern för Kings Boogeyman ute nu – se den här

Det är ett fint år att vara ett Stephen King-fan i år. Vi på K-mag Sweden har tidigare berättat att inte mindre än tre av skräckmästaren Stephen Kings verk kommer upp på vita duken i år.

Nu har 20th Century Studios släppt den officiella trailern för Boogeyman – och bakom det hela finner vi de duktiga producenterna till den populära serien Stranger Things.

Filmen handlar om tonåriga Sadie Harper och hennes yngre syster Sawyer i deras försök att processa sin mammas nyliga död. De får inte mycket stöd från sin far, terapeuten Will, vilket gör relationen till honom minst sagt ansträngd. När en desperat patient oväntat dyker upp i deras hem för att söka hjälp hjälp, lämnar han efter sig en skrämmande övernaturlig tingest som förflyttar sig mellan familjer och livnär sig på sina offers lidande.

bild från filmen the boogeyman från 2023
Rättigheterna till bilden tillhör 20th Century Studios

Var du inte rädd för mörkret innan, ser det ut att vara hög risk att du kommer vara det efter ett möte med the Boogeyman. Filmen är planerad att gå upp på biograferna i USA den 2 juni, men vilket datum vi kan se den på de svenska biograferna är ännu inte fastställt.

Lämna en kommentar