Myles Smith gör Sverigestopp på utsåld turné

Den brittiske artisten Myles Smith är ett hett namn i musikvärlden just nu. Efter att ha blivit viral med sina akustiska covers på låtar från artister som Ed Sheeran, Marcus Mumford och Chris Martin har de brittiska skivbolagen fightats om Smith, som slutligen valde att skriva på för RCA UK. Myles har precis gett sig ut på vägarna på turné – en turné som för övrigt sålt slut i alla länder – och på tisdag spelar han i Sverige.

Gör ett stopp på Bar Brooklyn

Det är på Bar Brooklyn i Stockholm som Myles Smith spelar den 6 februari. Biljetterna till spelningen gick åt direkt, men för den som vill testa lyckan går det eventuellt att komma in i entrén efter kl. 20 – dock i mån av plats.

Smith har på kort tid fått en stor publik och ses som ett av de stora framtidshoppen inom singer-songwritergenren. Han har redan levererat hits som Solo, Sweater Weather och My Home, där han kombinerar pop, americana och folkmusik med en otrolig röst. Man kan lugnt säga att hans låtar har gått rakt in i publikens hjärtan. Det här är en artist som har en otroligt lovande framtid och som jag personligen tror kommer höra till de riktigt stora namnen inom bara några år. Så, Myles Smith, blivande superstjärna – kom ihåg var ni läste det först ;).

Bar Brooklyn 6 februari är det enda Sverigestoppet på Myles Smiths Not So Lonely Tour 2024

1 kommentar

Lämna en kommentar